Isolera vind

Genom att sprutisolera vinden med polyuretanskum kan du minska dina uppvärmningskostnader på ett effektivt sätt – med en högteknologisk produkt.

Isolera vinden

Isolera med polyuretan och gör hela hemmet mer energieffektivt samt minska dina kostnader. Polyuretanskummet gör att du får åtskilliga kvadratmeter mer till boyta och ger dig möjlighet att inreda vinden. Det är en bra investering att isolera sitt tak och vind.

Isolera vind utan skarvar

När du ska isolera din vind finns det en del att tänka på. Ett exempel är ångspärren/diffusionspärren. Är den inte korrekt kan fukten tränga in i det bakomliggande materialet och orsaka skador och mögel. Sprutisolering med slutna celler ger din vind en isolering utan skarvar, samtidigt som alla hörn och skrymslen täcks och får en bra isolering. På grund av polyuretanets täta cellstruktur slipper du tänka på diffusionsspärr.

Fördelar med att isolera vind med sprutisolering:

  • sprutisolering går snabbt
  • kräver minimalt med förarbete
  • möglar inte
  • går att tvätta 
  • är övermålningsbart.

Isoleringslösningar för vind och snedtak

Om du väljer sprayisolering med polyuretan behåller du även takhöjden då sprayisolering inte tar den plats som vanlig isolering kräver – perfekt för att isolera både kattvind och inredd vind. När vindisoleringen utförs av proffs går det dessutom mycket snabbt.

Kontakta oss på Polyterm om du är i behov att isolera din vind.