Isolera vind

Isolera vinden med skum av polyuretan och få flera fördelar. Minska dina uppvärmningskostnader genom att tilläggsisolera vinden på ett effektivt sätt och med en högteknologisk produkt.

Isolera vinden

Isolera med polyuretan och gör hela hemmet mer energieffektivt. Vill du minska dina kostnader och spara energi så ger isolering av vindsbjälklaget den bästa effekten och med en polyuretanisolerad vind kan du dessutom inreda vinden och få åtskilliga kvadratmeter mer boyta.

Isolera vind utan skarvar

När du skall isolera din vind finns det en del att tänka på. Ett exempel är ångspärren/diffusionspärren. Är den inte korrekt kan fukten tränga in i det bakomliggande materialet och orsaka skador och mögel. Sprutisolering med slutna celler ger dig en isolering utan skarvar samtidigt som alla hörn och skrymslen täcks och får en bra isolering. Och på grund av Polyuretanets täta cellstruktur du slipper tänka på diffusionsspärr.

Fördelar med att isolera vind med sprutisolering:

  • sprutisolering går snabbt
  • kräver minimalt med förarbete
  • möglar inte
  • går att tvätta 
  • är övermålningsbart.

Isoleringslösningar för vind och snedtak

Om du väljer sprayisolering med polyuretan behåller du även takhöjden då sprayisolering inte tar den plats som vanlig isolering kräver. När vindisoleringen utförs av proffs går det mycket snabbt.

Kontakta oss på Polyterm om du är i behov att isolera din vind.