Isoleringsmaskiner

Är du ute efter högpresterande och driftsäkra isoleringsmaskiner?

Då har du kommit helt rätt!

Vi på Polyterm är återförsäljare av isoleringsmaskiner från

Graco, Meyer & IsoPro 1-serien

Med över 40 års erfarenhet förstår vi vikten av bra isoleringsmaskiner, verktyg och material. Polyterm är återförsäljare av Gracos polyuretanmaskiner – Meyers och IsoPro1-seriens lösullsmaskiner – som vi rekommenderar starkt till yrkesverksamma. Vi har ett stort reservdelslager och vi erbjuder även polyuretanråvaror och andra förbrukningsmaterial.

Tjänster inom isoleringsmaskiner

Oavsett om du föredrar isoleringsmaskin från Graco, Meyer eller ett annat märke, kan vi på Polyterm alltid stå till tjänst med bland annat:

  • Service
  • Reparation
  • Reservdelar
  • Rådgivning & utbildning
  • Förbrukningsmaterial till företag

Maskiner för Polyuretanisolering

Graco

Graco levererar polyuretanmaskiner i absolut världsklass, för en praktisk, smidig och effektiv isolering. Polyuretan som isolermaterial är lika beständigt över lång tid och tar framförallt väldigt liten yta i anspråk, vilket är en fördel vid isolering av trånga utrymmen. Vi har sprutmaskiner för för applicering av polyuretan och polyurea för både ytbeläggning, spray och injektering. En polyuretanmaskin från Graco kan levereras både som hydraulisk, elektrisk och tryckluftsdriven.

Maskiner för lösullsisolering

Meyer

Med en lösullsmaskin från Meyer får du en maskin som både är oerhört driftsäker och som håller en prestanda i toppklass. Att isolera med lösullsspruta ger många fördelar; dels kan du leverera en snabb och enkel byggnation, dels sker isoleringen skarvfritt och minimerar därmed energiläckage. Meyers maskiner kan använda både lösull av papper, glas och sten.

IsoPro 1-serien

Vi levererar lösullsmaskiner från IsoPro1-serien i tre olika modeller – 300, 1000 och 2800. I Isopro 1-serien från danska Isoleringsmaskinen A/S finns modeller för hantverkare och entreprenörer med olika behov. De tre modellerna har alla starka motorer och steglösa fläktar, och oavsett maskin kommer du snabbt och effektivt fylla även svåråtkomliga skrymslen –vilket granulat du än använder.

Graco

Polyreutanmaskiner

Graco erbjuder ett fullständigt sortiment av maskiner för skumsisolering som är utformade för både mindre och mer krävande jobb, så att just dina behov kan uppfyllas. En polyuretanmaskin från Graco kan levereras både som hydraulisk, elektrisk och tryckluftsdriven. Maskinerna är lättanvända så att du kan arbeta snabbt och effektivt.

Meyer – 1400-serien

Lösullsmaskin

Det nya med Meyers 1400 maskiner är att det finns två nya miljövänliga motorer. Dieselmotorn med fyra cylindrar har ändrats för att uppfylla de nya stränga utsläppsnormerna.

ISOPRO1 VAC

Vacuumsug

IsoPro1 VAC är en robust vacuummaskin för professionella isoleringsentreprenörer / rivningsföretag. IsoPro 1 VAC är designad för snabbt och säkert bortforslande av olika isoleringsgranulat. Maskinen klarar även andra fraktioner.

IsoPro 1-serien

Lösullsmaskiner

Dansktillverkade lösullsmaskiner i tre olika utföranden beroende på dina behov. De tre modellerna 300, 1 000 och 2 800 har alla starka motorer och steglösa fläktar, du kan snabbt och effektivt fylla svåråtkomliga skrymslen med vilket granulat du än använder. Alla maskiner i serien går på 230 V.

Stort lager av

Reservdelar för maskiner

Polyterm erbjuder inte endast maskiner, vi tillhandahåller även separata reservdelar som underlättar när något går sönder eller fattas på dina maskiner. Reservdelarna är lämpliga till samtliga isoleringsmaskiner från Graco och Meyer – tillverkare som förknippas med effektiva polyuretanmaskiner och starka lösullsmaskiner. Detta ger en utmärkt byggnation med optimal isolering. Med Polyterms komplettering av reservdelar till din isoleringsmaskin, får du en optimal funktion som håller under lång tid.

Service av

Maskiner

Polyterm erbjuder service av maskiner i vår verkstad, vi kan också komma ut till dig. Vi hjälper dig oavsett om det är en liten del av maskinen som gått sönder eller om du behöver omfattande service. Våra servicetekniker är experter och ser till att maskinerna uppnår sin optimala funktion.

Hyr vår erfarenhet & kunskap

Polyterms maskinservice

Vi reparerar och servar maskiner för de byggföretag som på egen hand utför själva byggnationen/ isoleringen. Byggföretag kan hyra Polyterms service.

Effektiv service optimerar maskinernas funktion

Vi erbjuder dig regelbunden underhållsservice av maskiner, service vid akuta produktionsstopp och även rådgivning. Med en väl utförd maskinservice, så minimeras risken för dyra driftstopp och istället kan din produktion pågå med maximal hastighet. Genom underhållsservice av maskiner, så ökar dessutom livslängden; allt för att din verksamhet ska vara så lönsam och optimerad som möjligt.

YouTube video