Isoleringsmaskiner

Är du ute efter högpresterande och driftsäkra isoleringsmaskiner?

Då har du kommit helt rätt!

Vi på Polyterm är återförsäljare

Graco, Meyer & IsoPro 1-serien

Vi på Polyterm är återförsäljare av Gracos effektiva polyuretanmaskiner och generalagent för Meyer som producerar marknadens mestkraftfulla lösullsmaskiner. Dessutom har vi ett stort reservdelslager till samtliga isoleringsmaskiner.

Oavsett vilken typ av isoleringsmaskin från Graco eller Meyer som just du föredrar, kan vi på Polyterm alltid stå till tjänst med bland annat:

  • Service
  • Reparation
  • Komplettering med reservdelar till din isoleringsmaskin
  • Rådgivning
  • Leverans av råvaror om du vill isolera på egen hand

Maskiner för Polyruetanisolering

Graco

Graco levererar polyuretanmaskiner i absolut världsklass, för en praktisk, smidig och effektiv isolering. Polyuretan som isolermaterial är lika beständigt över lång tid och tar framförallt väldigt liten yta i anspråk, vilket är en fördel vid isolering av trånga utrymmen. Vi har sprutmaskiner för för applicering av polyuretan och polyurea för både ytbeläggning, spray och injektering. En polyuretanmaskin från Graco kan levereras både som hydraulisk, elektrisk och tryckluftsdriven.

 

Lösullsmaskiner

Meyer

Med en lösullsmaskin från Meyer får du en maskin som både är oerhört driftsäker och som håller en prestanda i toppklass. Att isolera med lösullsspruta ger många fördelar; dels kan du leverera en snabb och enkel byggnation, dels sker isoleringen skarvfritt och minimerar därmed energiläckage. Meyers maskiner kan använda både lösull av papper, glas och sten.

IsoPro 1-serien

Vi levererar lösullsmaskiner från IsoPro1-serien i tre olika modeller – 300, 1000 och 2800.

Graco

Polyreutanmaskin

Graco 2 H-30 representerar nästa generations teknik för sprayisolering/injektering av polyuretanskum. Vi på Eduparts är övertygade om att Graco 2 H-30 kommer att bli nästa bästsäljare för högeffektiv applicering av polyuretanskum, till olika projekt små eller stora. Med Graco 2 H-30 kan du applicera upp till 10,5 kg polyuretanskum per minut. Maskinen kan även utrustad med Graco InSite som ger realtidsinfo om arbetsflödet.

Meyer – 1400-serien

Maskin för lösull

Det nya med Meyers 1400 maskiner är att det finns två nya miljövänliga motorer. Dieselmotorn med fyra cylindrar har ändrats för att uppfylla de nya stränga utsläppsnormerna.

ISOPRO1 VAC

Vacuumsug

IsoPro1 VAC är en robust vacuummaskin för professionella isoleringsentreprenörer / rivningsföretag. IsoPro 1 VAC är designad för snabbt och säkert bortforslande av olika isoleringsgranulat. Maskinen klarar även andra fraktioner.

IsoPro 1-serien

Lösullsmaskiner

Dansktillverkade lösullsmaskiner i tre olika utföranden beroende på dina behov. Läs gärna mer om modellerna 300, 1000 och 2800.

Stort lager av

Reservdelar för maskiner

Polyterm erbjuder inte endast maskiner, utan tillhandahåller även separata reservdelar som underlättar när något går sönder eller fattas på dina maskiner. Reservdelarna är lämpliga till samtliga isoleringsmaskiner från Graco och Meyer, som tillverkar effektiva polyuretanmaskiner och starka lösullsmaskiner. Detta ger en effektiv byggnation med optimal isolering. Med Polyterms komplettering av reservdelar till din isoleringsmaskin, så får du en optimal funktion som håller under lång tid.

Service av

Maskiner

Polyterm erbjuder service av maskiner antingen i vår verkstad eller att vi kommer ut till dig, beroende på vad som är smidigast. Vi utför en komplett service oavsett om det är en liten del av maskinen som gått sönder eller om det är en omfattande service som behövs göras. Våra servicetekniker är experter och ser till att maskinerna uppnår sin optimala funktion.

Hyr vår erfarenhet & kunskap

Polyterms maskinservice

Vi reparerar och servar maskiner för de byggföretag som på egen hand utför själva byggnationen/ isoleringen. Byggföretag kan hyra Polyterms service.

Effektiv service optimerar maskinernas funktion

Vi erbjuder dig regelbunden underhållsservice av maskiner, service vid akuta produktionsstopp och även rådgivning. Med en väl utförd maskinservice, så minimeras risken för dyra driftstopp och istället kan din produktion pågå med maximal hastighet. Genom underhållsservice av maskiner, så ökar dessutom dess livslängd; allt för att din verksamhet ska vara så lönsam och optimerad som möjligt.

YouTube video