Meyer

Lösullsmaskiner

Med en lösullsmaskin från Meyer får du en maskin som både är oerhört driftsäker och som håller en prestanda i toppklass. Att isolera med lösullsspruta ger många fördelar; dels kan du leverera en snabb och enkel byggnation, dels sker isoleringen skarvfritt och minimerar därmed energiläckage. Meyers maskiner kan använda lösull av papper, glas och sten.

Meyer – 1400

Marknadens snabbaste och mest högpresterande lösullsmaskin

När du är ute efter högsta möjliga produktionskapacitet, kan vi varmt rekommendera Meyers 1400-serie. 1400-maskinerna klarar alla typer av lösullsmaterial med oöverträffad kapacitet för öppna ytor och med fantastisk exakthet.

Stor kompressor, stort utblås

Om du vill ha en maskin som hjälper dig att färdigställa stora arbeten på kort tid, är 1400 helt enkelt vad du behöver. 1400 har exempelvis ett rejält tilltaget inmatningsmagasin, marknaden största möjliga kompressor samt 4-tums utblåsning.

Snabba byten, färre driftstopp

1400-serien är också konstruerad för att förenkla driften och orsaka så få och korta stillestånd som möjligt. Du får också och en jämn spridning av materialet. Meyers system för snabba byten av feeder-gummin, gör att du kan klarar detta på bara några minuter. Den 4-växlade växellådan gör att du kan kontrollera inmatningsmagasinet med stor flexibilitet.

Lättanvänd panel

Matarluckans elektriska styrning sitter på kontrollpanelen så att du lätt kommer åt den. Även spakar och andra reglage är lättåtkomliga utan skyddande säkerhetsanordningar.

Till sist – 1400- är uppbackad av marknadens mest omfattande 2-års garanti, men driftsäkra 1400-serien kommer att kunna vara en trotjänare i många långa år.