Polyterm polyuretan legoproduktion

Legoproduktion inom isolering

– från smått till riktigt stort

Genom en ständigt pågående produktutveckling och en fabrik som under många år byggts för olika typer polyuretanproduktion, kan vi hjälpa dig mesta inom legoproduktion. I alla fall om det handlar om polyuretanbaserade produkter.

Isolerande byggblock

En av våra specialiteter är produktion av sandwichelement med polyuretanisolering. Genensamt för alla sandwichelement vi producerar är låg vikt, styrka, stabilitet, enkel hantering och installation, och enastående isoleregenskaper. För våra kunder brukar det betyda sparad tid och sparade pengar.

Riktigt stora byggelement med isolering

Vi är ensamma om att kunna producera riktigt stora element – upp till 9 000 x 3 000 mm med en tjocklek upp till 150 mm. I regel använder vi substrat av plåt eller plywood och reglar av trä. Men vi kan även använda paneler av gips eller SIPS och reglar av stål eller lättmetall. Självklart är det våra kunders önskamål som styr. Vi tillverkar alla typer av paneler och flexibla moduler inklusive inner- och ytterväggar, ytter- och innertak, golv, väggar och dörrar. En sak har de gemensamt – de är alla isolerade med Polyuretan!

Kontakta oss med dina behov av legoproduktion inom polyuretan och isolering så tar fram en lösning som fungerar.