Ring oss

Sprutisolering i Stockholm

Beställ sprutisolering i Stockholm

Isolera ditt hus, villa, ladugård, garage eller annan byggnad som behöver snabb isolering utan skarvar. Isolering med Polyuretan möglar inte, går att tvätta av och du kan även måla på det.

Ring oss »

Sprutisolering + polyuretan = bäst

Polyterm har jobbat med isolering i över 40 år och anledningen till att vi valt Polyuretan är att vi har testat alla tätningsmaterial som finns och kommit fram till att Polyuretan är det överlägset bästa.

Bygg tätt i Stockholm

Bygger du hus eller driver ett byggföretag i Stockholm så ska du välja sprutisolering. Du får ett perfekt resultat varje gång och du slipper trassla med isolerull som kliar. Isolering med skum spara tid och miljö. Husen blir energisnåla och håller fukt och påväxt borta.

Snabb isolering i lager & förråd

Har du ett förråd eller lager som behöver isoleras? Genom att välja sprutisolering går arbetet snabbare på stora ytor, man kommer åt överallt och den korta arbetstiden gör att totalkostnaden minskar.

Spruta isolering på vinds från Polyterm

Stark, miljövänlig isolering

Polyuretans fördelar är:

  1. Oöverträffade isoleringsegenskaper
  2. Sluter helt tätt till omgivande reglar
  3. Tar helt bort luftgenomsläpp
  4. Det väger lite, bra i bärande konstruktioner
  5. Är starkt och bidrar därför till stabiliteten
  6. Spar utrymmen då det inte bygger på lika mycket i tjocklek som annan tätning varför klenare dimensioner kan användas.
Ring oss » Kontakta oss »

Polyuretan – bäst isolering för elektricitet

Polyuretan är i grund och botten en plast som består av en grupp av kemiska reaktioner så kallade polymerer som kan ges mycket olika materialegenskaper: den kan vara mjuk eller hård och kan fås i konsistenserna massiv eller skum. Den har en mycket god värmebeständighet och klarar nötning. Polyuretan har dessutom goda elektriskt isolerande egenskaper.

Miljövänlig & flexibel isolering

Den Polyuretan vi använder till sprutisolering består i huvudsak av Polyol och Isocyanat i förening och bildar efter applicering en helt miljövänlig slutencellig produkt (till skillnad från öppencellig plast som är hård då den stelnat).

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig per e-post eller telefon inom kort

    Den här webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.


    Kontakta oss