Service av maskiner

Vi både säljer samt utför en komplett service av maskiner. Våra servicetekniker är experter på att underhålla maskiner och känner till dem in i minsta skruv. Med rätt hjälp återfår maskinerna sin optimala funktion. När du önskar service, så kommer vi antingen ut till dig eller så skickar du maskinerna till oss, beroende på vad som är smidigast.

Effektiv service optimerar maskinernas funktion

Vi erbjuder dig regelbunden underhållservice av maskiner, service vid akuta produktionsstopp och även rådgivning.
Med en väl utförd maskinservice, så minimeras risken för dyra driftstopp och istället kan din produktion pågå med maximal hastighet.
Genom underhållservice av maskiner, så ökar dessutom dess livslängd; allt för att din verksamhet ska vara så lönsam och optimerad som möjligt.

 

Polyterms maskinservice består av:

  • Vi reparerar och servar maskiner för de byggföretag som på egen hand utför själva byggnationen/isoleringen.
  • Byggföretag kan hyra Polyterms service

 

Stort lager av reservdelar för maskiner

Polyterm erbjuder inte endast maskiner, utan tillhandahåller även separata reservdelar som underlättar när något går sönder eller fattas på dina maskiner. Reservdelarna är lämpliga till samtliga isoleringsmaskiner från Graco och Meyer, som tillverkar effektiva polyuretanmaskiner och starka lösullsmaskiner. Detta ger en effektiv byggnation med optimal isolering. Med Polyterms komplettering av reservdelar till din isoleringsmaskin, så får du en optimal funktion som håller under lång tid. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor; våra experter erbjuder rådgivning.